Openbare titel besluit:

Aanvullend Reglement G-parkeerplaatsen m.b.t. gewestweg Koolmijnlaan N719

Korte openbare beschrijving:

Parkeerplaatsen voor personen met een handicap gelegen langs de gewestweg Koolmijnlaan N719


College van Burgemeester en Schepenen,


Bevoegdheid
Juridische context


specifiek voor aanvullende reglementen op het wegverkeer (= politieverordeningen m.b.t. het wegverkeer voor wat betreft permanente of periodieke verkeerssituaties)

Feitelijke context en argumentatie
  • De maatregelen in dit reglement betreffen een gewestweg.

  • De gemeente is bevoegd om het parkeren te regelen langs gewestwegen.

  • Om personen met een handicap buiten de reguliere parkeerplaatsen, gemarkeerde parkeerplaatsen (E9a met symbool voor mindervaliden en een dubbele witte/blauwe belijning rond het parkeervak) aan te bieden op de Koolmijnlaan dichtbij de detailhandelszaken i.k.v. toegankelijkheid.

  • In samenspraak met de GATAB werden de G-parkings langs de Koolmijnlaan besproken en goedgekeurd.



Beslissing
Artikel 1

In de Koolmijnlaan N719 t.h.v. huisnummer 41/1 wordt er een G-parking voorzien voor personen met een handicap. Deze parkeerplaats wordt aangeduid met de juiste signalisatie en belijning.

Artikel 2

In de Koolmijnlaan N719 t.h.v. huisnummer 75 wordt er een G-parking voorzien voor personen met een handicap. Deze parkeerplaats wordt aangeduid met de juiste signalisatie en belijning.

Artikel 3

In de Koolmijnlaan N719 t.h.v. huisnummer 87 wordt er een G-parking voorzien voor personen met een handicap. Deze parkeerplaats wordt aangeduid met de juiste signalisatie en belijning.

Artikel 4

In de Koolmijnlaan N719 t.h.v. huisnummer 123 wordt er een G-parking voorzien voor personen met een handicap. Deze parkeerplaats wordt aangeduid met de juiste signalisatie en belijning.

Artikel 5

In de Koolmijnlaan N719 t.h.v. huisnummer 137 wordt er een G-parking voorzien voor personen met een handicap. Deze parkeerplaats wordt aangeduid met de juiste signalisatie en belijning.

Artikel 6

In de Koolmijnlaan N719 t.h.v. huisnummer 100 wordt er een G-parking voorzien voor personen met een handicap. Deze parkeerplaats wordt aangeduid met de juiste signalisatie en belijning.

Artikel 7

In de Koolmijnlaan N719 t.h.v. huisnummer 157 wordt er een G-parking voorzien voor personen met een handicap. Deze parkeerplaats wordt aangeduid met de juiste signalisatie en belijning.

Artikel 8

In de Koolmijnlaan N719 t.h.v. huisnummer 154 wordt er een G-parking voorzien voor personen met een handicap. Deze parkeerplaats wordt aangeduid met de juiste signalisatie en belijning.

Artikel 9

In de Koolmijnlaan N719 t.h.v. huisnummer 156 wordt er een G-parking voorzien voor personen met een handicap. Deze parkeerplaats wordt aangeduid met de juiste signalisatie en belijning.

Artikel 10

In de Koolmijnlaan N719 t.h.v. huisnummer 197 wordt er een G-parking voorzien voor personen met een handicap. Deze parkeerplaats wordt aangeduid met de juiste signalisatie en belijning.

Artikel 11

De wegbeheerder van de gewestwegen, zijne AWV, keurt bovenstaande artikelen 1 t.e.m. art. 10 goed.

Artikel 12

Dit AR betreffende het G-parkeren langs de gewestweg Koolmijnlaan N719 wordt ter goedkeuring overgemaakt aan MOW.