U kan de besluiten inzien of een kopie ervan opvragen volgens de regels van het bestuursdecreet (https://www.heusden-zolder.be/inzagerecht).

Een klacht wordt, op straffe van niet-ontvankelijkheid, ingediend binnen een periode van dertig dagen, die volgt op de dag van de bekendmaking op de webtoe­passing van de gemeente van de lijst van de besluiten bij de toezichthoudende overheid (de Vlaamse Regering of de provinciegouverneur namens de Vlaamse Regering.)

Gemeente Heusden-Zolder
Zitting van 13 januari 2022 10:00

AANWEZIG:

 

 

Burgemeester:

Mario Borremans

 

Overzicht punten Ga naar de bekendmaking

Zitting van 13 januari 2022

 

Leefomgeving - drukjacht Grauwe Steen

 

De burgemeester verbiedt naar aanleiding van een drukjacht op 15 januari 2022 van 8u00 tot 13u00 elke toegang tot het natuurgebied aan de Grauwe Steen ten noorden van de terril van Zolder. Dit wordt aangeduid met een verkeershek met C3-verkeersbord, C19-verkeersbord, eventueel aangevuld met ANB-bord “verboden toegang – Jacht” en geel knipperlicht aan het begin van de trage verbinding op het einde van respectievelijk Kolderstraat en Weg naar de Grauwe Steen.

Publicatiedatum: 14/01/2022
Overzicht punten Ga naar de bekendmaking

Zitting van 13 januari 2022

 

Sport - aanvraag cultuur&toerisme - kermis Bolderberg

 

De burgemeester besluit om een parkeerverbod in te voeren op het parkeerplein tussen Sint-Jobkerk en Sint-Jobstraat 60 van 17 januari 2022 om 14 uur tot en met 25 januari 2022 tot 12 uur.

Publicatiedatum: 14/01/2022
Disclaimer

Publicatie LBLOD

De applicatie "Meeting.burger" helpt lokale besturen bij het aanmaken, annoteren en publiceren van agenda's, besluiten en notulen volgens het principe van gelinkte open data.

Wanneer een publicatie wordt uitgevoerd, wordt er een expliciete "bundel" van het document opgeslagen. Op dat moment is het document inhoudelijk niet meer aanpasbaar door de gebruiker. Deze "bundel" bestaat uit:

Al deze gegevens staan op een aparte publicatie omgeving die beveiligd toegankelijk is voor een beperkt aantal personen.